Obavljeno žrebanje Igrajmo za 16

Naslovna » Gradovi » Obavljeno žrebanje Igrajmo za 16

Javni žreb drugog dela 15. Memorijalnog turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, održan je u Holu zgrade RTS-a u Takovskoj 10. Na turniru će učestvovati ekipe prijatelja, partnera, medija, dijaspore, ženske ekipe i predstavnici osam gradova. Izvlačenju su prisustvovale porodice nastradalih žrtava, predstavnici takmičarskih ekipa i novinari. Prisutnima su se obratili Miroslav Medić u ime porodica nastradalih radnika, Svetozar Stanković, u ime suorganizatora takmičenja Sportskog saveza Beograda i Veselin Grozdanić, predsednik Organizacionog odbora Memorijala „Igrajmo za 16″.

Promoter ovogodišnjeg turnira je proslavljeni srpski reprezentativac i nekadašnji golman naše reprezentacije Ivica Kralj. – Sa velikim zadovoljstvom već godinama učestvujem na turniru, a posebna čast mi je ukazana da budem promoter ovog dogašaja. Ovaj memorijalni turnir u znak sećanja na poginule radnike RTS-a je od velikog značaja za sve nas i mlaša pokoljenja, da se ne zaboravi – rekao je Ivica Kralj.

Na završnom turniru učestvovaće i predstavnici osam gradova među kojima je i Subotica. Ekipa sastavljena od igrača koji su igralina Novogodišnjem turniru predstavljaće naš grad na ovom memorijalnom turniru koji uspešno organizuje RTS. Pohvaljena je organizacija Novogodišnjeg turnira u Subotici gde su na finalnom danu bili i predstavnici nacionalne televizije koji su odigrali revijalnu utakmicu sa novinarima Subotice kao uvod u finalnu utakmicu.

Na današnjem izvlačenju bili su i ljudi iz organizacije Nvogodišnjeg turnira koji supredstavljali naš grad. Voljom žreba Subotica se našla u A grupi sa Borom, Kragujevcom i Jagodinom.

U grupi A igraće:

  • 1. Bor
  • 2. Kragujevac
  • 3. Subotica
  • 4. Jagodina

U grupi B sastaće se:

  • 1. Požarevac
  • 2. Užice
  • 3. Niš
  • 4. Zrenjanin

Izvor: subotica.info

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

www.igrajmoza16.rs