Pripreme za finale – Kragujevac

Naslovna » Gradovi » Pripreme za finale – Kragujevac

U utakmicama Trećeg kola Memorijalnog turnira RTS-a „Igrajmo za 16“ koje je, u grupi Gradovi, odigrano u Kragujevcu, snage je odmerilo osam ekipa. Polufinalne i finalna utakmica bice odigrane narednog vikenda u sportskoj dvorani Jezero, nakon čega ce biti poznato koja ekipa će se u Beogradu, narednog meseca, boriti za zlatnu medalju i funalu turnira.

MasinskiFakultet-JadranVasariste

Najefikasniji su bili mladi fudbaleri Fakulteta inženjerskih nauka koji su, treće kolo, završili sa čak osam pogodaka, savladavši ekipu veterana Jadran Vašarište. Po učinku ih slede timovi Gradske televizije Kragujevac i Gradske uprave 2, dok je tim Dopisništva RTS-a savladao  Gradsku upravu 2 sa 3:2.

RTK-GradskaUprava

„Već drugu godinu za redom Kragujevac je domaćin turnira „Igrajmo za 16“ u grupi Gradovi. Zadovoljstvo nam je da ljubitelji fudbala iz Kragujevca imaju šansu da učestvuju na ovom turniru.Očekujemo da će on već od naredne godine biti još bolje organizovan sa više ekipa“, kazao je Jovan Pavlović Bojadžić, pomoćnik gradonačelnika za sport.

U polufinalim i finalnoj utakmici Memorijala, naredne nedelje borice se ekipe RTS-a Televizije Kragujevac, Mašinskog fakulteta i Gradske uprave 2.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

www.igrajmoza16.rs