Slavlje Obezbeđenja RTS u malom fudbalu

Naslovna » Vesti » Beograd » Slavlje Obezbeđenja RTS u malom fudbalu

U superfinalu ovogodišnjeg 19. Međunarodnog memorijalnog turnira RTS-a „Igrajmo za šesnaest“ u nedelju 15. aprila superfinalista je ekipa Obezbeđenje RTS. U dramatičnoj finalnoj utakmici Obezbeđenje je savladalo na penale ekipu Rasveta i Meda.

Odlična, čvrsta igra tima Rasveta i Meda tokom finalne utakmice. Ekipa je povela već u četvrtom minutu golom Kopunovića, a posle greške Nenada Milićevića. Ekipa Obezbeđenje je pokušavala da dostigne rezultat sve do 28. minuta, kada je zbog velike gužve oko gola Gorana Arsića, Vladimir Miletić srećno zahvatio loptu koja se odbila od protivničkog igrača i završila nekako u mreži.

Usledili su penali. Golman „Rasvete i Mede“ uspeo je da odbrani penal Branislavu Bukumiroviću, ali su dva njegova saigrača uspela da promaše čak dva penala, Zasluženo, kvalitetnom igrom tokom čitavog turnira, epitet „najbolji tim RTS-a u 2018“ pripao je Obezbeđenju RTS.

Za najbolju šestorku grupe RTS proglašeni su: Branislav Bukumirović (najbolji igrač), Goran Arsić (najbolji golman), Miloš Stanojević (najbolji odbrambeni igrač), Dušan Opačić (najbolji asistent), Nikola Janković (najbolji strelac) i Milan Biševac (najatraktivniji igrač).

Izveštaj – finale grupe RTS

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

www.igrajmoza16.rs